تبلیغات
اس ام اس عاشقانه - آش رشته
موضوعات سایت
صفحات سایت و گروپ

گفتگوی انلاین با مدیر سایت

 

مستر جی جی

Live Help

تبلیغات متنی

دانلود پایان نامه کارشناسی شبکه های نسل آینده(Next Generation Networks)
تحقیق شبکه های کامپیوتری
کتاب آزمون آیین نامه ی راهنمایی و رانندگی+ همراه با نسخه آندروید
مقاله درباره نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
مقاله ایی درباره ی اکوسیستم نیشابور
تحقیق درباره اسید آمینه
مقاله ایی درباره علف های هرز
مقاله ای درباره روانشناسی عشق
مقاله درباره غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی
مقاله مدیریت مالی متن انگلیسی و ترجمه فارسی
تحقیق درباره علل فرار دختران
مقاله ای درباره آزمون های روانی
مقاله تاثیر شبکه های اجتماعی در بازاریابی الکترونیکی
گزارش کارآموزی احداث ساختمان مسكونی آماده به چاپ
دانلود تحقیق تخت جمشید
مقاله ای درباره تاریخ تمدن ها
مقاله ایی درباره اسطوره شناسی
مقاله ی دریای خزر(Caspian Sea)
مقاله تعمیر و نگهداری ماشین های الكتریكی
تحقیق درباره ی دانلود زندگینامه امام خمینی (ره)
مقاله ی ترانسفورماتورهای اندازه گیری
مقاله ایی درباره ی کاربرد فناوری نانو در مهندسی عمران
پاورپوینت پمپ های هیدرولیكی
مقاله فن کویل
مقاله امنیت شبکه همراه با متن انگلیسی و ترجمه
تحقیق مواد افزودنی بتن
مقاله درباره ی مركز داده یك انباره مركزی
پروژه مراحل ساخت ساختمان همراه با عکس ساخت
زندگی نامه حافظ شیرازی
پروژه تاریخچه گرافیک
پروژه کارشناسی انواع سدهای بتنی

image

آش رشته

آش رشته
مواد لا زم ( برای 4 نفر ) :

رشته مخصوص آش     400 گرم
سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز )     1 كیلو
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی )     450 گرم
نعناع خشك      4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم
پیاز متوسط     4 عدد
كشك ساییده غلیظ     2 لیوان
آرد     2 قاشق
روغن     به میزان لازم
نمك و فلفل     به مقدار كافی


طرز تهیه:

حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است.  بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .


 

       لینک ثابت          نویسنده این مطلب :  جی جی          نظرات ()

 

موضوعات سایت
لینکدونی

آمار سایت
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
تعداد آخرین بروز رسانی :
Google PageRank Checker
Future Google PR for bia2sms.mihanblog.com - 4.01
لینکستان

زبان سایت
  ترجمه به زبان انگلیسی ترجمه به زبان عربی ترجمه به زبان آلمانی ترجمه به زبان ژاپنی ترجمه به زبان ترکی