تبلیغات
اس ام اس عاشقانه - طرز تهیه و آموزش سس فرانسوی
موضوعات سایت
صفحات سایت و گروپ

گفتگوی انلاین با مدیر سایت

 

مستر جی جی

Live Help

تبلیغات متنی

دانلود پایان نامه کارشناسی شبکه های نسل آینده(Next Generation Networks)
تحقیق شبکه های کامپیوتری
کتاب آزمون آیین نامه ی راهنمایی و رانندگی+ همراه با نسخه آندروید
مقاله درباره نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
مقاله ایی درباره ی اکوسیستم نیشابور
تحقیق درباره اسید آمینه
مقاله ایی درباره علف های هرز
مقاله ای درباره روانشناسی عشق
مقاله درباره غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی
مقاله مدیریت مالی متن انگلیسی و ترجمه فارسی
تحقیق درباره علل فرار دختران
مقاله ای درباره آزمون های روانی
مقاله تاثیر شبکه های اجتماعی در بازاریابی الکترونیکی
گزارش کارآموزی احداث ساختمان مسكونی آماده به چاپ
دانلود تحقیق تخت جمشید
مقاله ای درباره تاریخ تمدن ها
مقاله ایی درباره اسطوره شناسی
مقاله ی دریای خزر(Caspian Sea)
مقاله تعمیر و نگهداری ماشین های الكتریكی
تحقیق درباره ی دانلود زندگینامه امام خمینی (ره)
مقاله ی ترانسفورماتورهای اندازه گیری
مقاله ایی درباره ی کاربرد فناوری نانو در مهندسی عمران
پاورپوینت پمپ های هیدرولیكی
مقاله فن کویل
مقاله امنیت شبکه همراه با متن انگلیسی و ترجمه
تحقیق مواد افزودنی بتن
مقاله درباره ی مركز داده یك انباره مركزی
پروژه مراحل ساخت ساختمان همراه با عکس ساخت
زندگی نامه حافظ شیرازی
پروژه تاریخچه گرافیک
پروژه کارشناسی انواع سدهای بتنی

image

طرز تهیه و آموزش سس فرانسوی

طرز تهیه و آموزش سس فرانسوی
سس فرانسوی,طرز تهیه سس فرانسوی,روش تهیه سس فرانسوی

مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی: 

 آب 1/2 پیمانه
سرکه( سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب )1/2 پیمانه 
پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات1 عدد 
   سس خردل فرانسوی یا خردل دیژون 
 یک ق غ
 روغن زیتونیک پیمانه
نمک و فلفل به اندازه تمایل

 
نکته : در صورت تمایل سس سویا و ... یا چند ق غ یا آب پرتقال میتوانید اضافه کنید ولی سس سویا هرچند مزه خوبی به آن میدهد ولی رنگ سس را تیره میکند .اگر سس سویا اضافه میکنید از نمک صرفنظر کنید زیرا پودر مرغ و سویا نمک دارند . به جای خردل میتوانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی Tamrind استفاده کنید ولی رنگ طلایی زیبای خردل را نخواهد داشت .

طرز تهیه  سس فرانسوی: 
1) ابتدا آب را داخل مخلوط کن بریزید و سپس سرکه را اضافه کنید و بعد خردل را ریخته و مخلوط کن را روشن کنید تا مخلوط ترکیب شود . اکنون پودر عصاره مرغ را بریزید . در سس فرانسوی از پودر آروما استفاده میشود که وارداتی است و شاید در درسترس نباشد . خردل مانع از بریدن سس میشود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون میشود .در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب می ایستد . سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند .


2) پس از آن روغن زیتون را آرام آرام در حین اینکه مخلوط کن روشن است از بالا داخل ظرف مخلوط کن میریزیم . بعد نمک و فلفل در صورت تمایل اضافه میکنیم .


نکته : مهم همگن بودن سس است که نبرد و روغن از سس جدا نباشد . این کار با استفاده از مخلوط کند و آرام آرام ریختن روغن زیتون ممکن است درست شبیه حالتی که مایونز تهیه میکنیم .


آیا میدانستید که:
به عنوان چاشنی انواع سالاد، استیک، مرغ و انواع غذاهای گوشتی استفاده می گردد.


کالری سس فرانسوی : 
هر قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم كالری انرژی دارد.


 سس فرانسوی خانگی:
سس مایونز را همراه با سس گوجه فرنگی , شکر , سرکه , نمک و فلفل مخلوط کرده سس فرانسوی بدست می آید . این سس بمصرف سالاد های سبز که بیشتر کاهو و کلم دارند میرسد. مصرف این محصول، به دلیل استفاده از تخم­مرغ برای افرادی که کلسترول بالا دارند مناسب نمی­باشد. همچنین این محصول علاوه بر تخم مرغ حاوی پودر خردل و گوجه فرنگی بوده، لذا برای افرادی که به این مواد حساسیت دارند، توصیه نمی­گردد.


 

       لینک ثابت          نویسنده این مطلب :  جی جی          نظرات ()

 

موضوعات سایت
لینکدونی

آمار سایت
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
تعداد آخرین بروز رسانی :
Google PageRank Checker
Future Google PR for bia2sms.mihanblog.com - 4.01
لینکستان

زبان سایت
  ترجمه به زبان انگلیسی ترجمه به زبان عربی ترجمه به زبان آلمانی ترجمه به زبان ژاپنی ترجمه به زبان ترکی