تبلیغات
اس ام اس عاشقانه - آموزش و تهیه ته چین مرغ و بادمجان
موضوعات سایت
صفحات سایت و گروپ

گفتگوی انلاین با مدیر سایت

 

مستر جی جی

Live Help

تبلیغات متنی

دانلود پایان نامه کارشناسی شبکه های نسل آینده(Next Generation Networks)
تحقیق شبکه های کامپیوتری
کتاب آزمون آیین نامه ی راهنمایی و رانندگی+ همراه با نسخه آندروید
مقاله درباره نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
مقاله ایی درباره ی اکوسیستم نیشابور
تحقیق درباره اسید آمینه
مقاله ایی درباره علف های هرز
مقاله ای درباره روانشناسی عشق
مقاله درباره غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی
مقاله مدیریت مالی متن انگلیسی و ترجمه فارسی
تحقیق درباره علل فرار دختران
مقاله ای درباره آزمون های روانی
مقاله تاثیر شبکه های اجتماعی در بازاریابی الکترونیکی
گزارش کارآموزی احداث ساختمان مسكونی آماده به چاپ
دانلود تحقیق تخت جمشید
مقاله ای درباره تاریخ تمدن ها
مقاله ایی درباره اسطوره شناسی
مقاله ی دریای خزر(Caspian Sea)
مقاله تعمیر و نگهداری ماشین های الكتریكی
تحقیق درباره ی دانلود زندگینامه امام خمینی (ره)
مقاله ی ترانسفورماتورهای اندازه گیری
مقاله ایی درباره ی کاربرد فناوری نانو در مهندسی عمران
پاورپوینت پمپ های هیدرولیكی
مقاله فن کویل
مقاله امنیت شبکه همراه با متن انگلیسی و ترجمه
تحقیق مواد افزودنی بتن
مقاله درباره ی مركز داده یك انباره مركزی
پروژه مراحل ساخت ساختمان همراه با عکس ساخت
زندگی نامه حافظ شیرازی
پروژه تاریخچه گرافیک
پروژه کارشناسی انواع سدهای بتنی

image

آموزش و تهیه ته چین مرغ و بادمجان

آموزش و تهیه ته چین مرغ و بادمجان
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان,ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

مواد لازم ته چین مرغ و بادمجان :

 برنج چهار پیمانه (۶۴۰ گرم)
 بادمجان پوست کنده و حلقه شده پنج عدد (۵۵۰ گرم)
 نمک و روغن مایعبه میزان لازم
 سینه مرغ خرد شده۴۰۰ گرم
فلفل سیاه پودر شدهبه میزان لازم
زعفران حل شده۱/۴ پیمانه (۴۰ میلی‌لیتر)
تخم مرغدو عدد (۱۱۰ الی ۱۲۰ گرم)
ماست چکیده ترش۱ و ۱/۴پیمانه (۲۵۰ گرم)
کره یا روغن جامد ذوب شدهنصف پیمانه (۸۰ میلی‌لیتر)


طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان :
برنج را از هفت الی هشت ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کرده بادمجان‌ها را نیز به مدت یک ساعت در مقداری آب و نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس بادمجان ها را شسته و در آبکش ریخته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

یک طرف آنها را در روغن سرخ کرده، روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود. سینه مرغ را با نمک، فلفل و نیمی از زعفران مزه دار کرده و در روغن تفت می دهیم. در این فاصله، در قابلمه مناسبی آب را جوش آورده برنج خیس شده را داخل آن می ریزیم. در فاصله ای که برنج پخته می‌شود، تخم مرغ ها را با همزن دستی زده، با ماست، نمک، بقیه زعفران و نیمی از کره مخلوط می کنیم. مقداری از مایه را برای کف قابلمه کنار می گذاریم.

سپس برنج را در آبکش ریخته، نیمی از برنج را با مایه ته چین مخلوط می کنیم. کف و دیواره ظرف مناسبی را با روغن مایع چرب کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود. سپس از روی حرارت برداشته، از مایه ته چینی که کنار گذاشته بودیم، کف ظرف ریخته و بادمجان ها را طوری می چینیم که طرف سرخ نشده آن زیر باشد و روی آن یک ردیف مرغ قرار می دهیم.

دوباره مقداری از مایه ته چین ریخته، پس از آن بادمجان و مرغ را می گذاریم. روی آن را با مایه ته چین و برنج پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم. زمانی که بخار برنج بلند شد بقیه کره را با حرارت ملایم داغ کرده، روی آن می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم دم بکشد.


 

برچسب ها: ته چین مرغ و بادمجان، پخت ته چین مرغ و بادمجان، طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان، ته چین مرغ و بادمجان شیرازی، مواد لازم برای ته چین مرغ و بادمجان، پخت ته چین مرغ و بادمجان شیرازی، نکاتی برای طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان،
       لینک ثابت          نویسنده این مطلب :  جی جی          نظرات ()

 

موضوعات سایت
لینکدونی

آمار سایت
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
تعداد آخرین بروز رسانی :
Google PageRank Checker
Future Google PR for bia2sms.mihanblog.com - 4.01
لینکستان

زبان سایت
  ترجمه به زبان انگلیسی ترجمه به زبان عربی ترجمه به زبان آلمانی ترجمه به زبان ژاپنی ترجمه به زبان ترکی