تبلیغات
اس ام اس عاشقانه - آموزش و تهیه ته چین مرغ و بادمجان

آموزش,و,تهیه,ته,چین,مرغ,و,بادمجان,

[RB:Blog_Keywords_Tags]

آموزش,و,تهیه,ته,چین,مرغ,و,بادمجان,,اس ام اس عاشقانه - آموزش و تهیه ته چین مرغ و بادمجان,اس ام اس عاشقانه

نقشه سایت

خانه
عنوان محصول

مجموعه نمونه سوال رانندگی

مجموعه نمونه سوالات آزمون‌ راهنمایی ‎و‌ رانندگی‌ به همراه نسخه آندروید
قیمت : 5500 تومان
عنوان محصول

مجموعه نمونه سوال رانندگی

مجموعه نمونه سوالات آزمون‌ راهنمایی ‎و‌ رانندگی‌ به همراه نسخه آندروید
قیمت : 5500 تومان

تبلیغات

 

اين بسته حاوي تست هاي تشريحي و تستي راهنمايي و رانندگي مي باشد وداراي چند مقاله آموزشي چون آموزش عملي ، نکته ها و سوالات مهم مي باشد ، به همراه برنامه بهترين برنامه آزمون و آموزش آيين راهنمايي و رانندگي نسخه آندرويد وجود دارد . اگر شما قصد داريد که گواهينامه رانندگي بگيريد ولي چندين بار در اين آزمون قبول نشده ايد با خريد و مطالعه ي دقيق اين مقاله ها قبولي شما در آزمون گواهينامه راهنمايي و رانندگي 100% تضميني مي باشد .
اين فایل داراي:
489 تستي و تشريحي اصلي
آموزش عملي ، نکات و سوالات مهم و …
همراه با بهترين برنامه آندرويد (آموزش و تست آيين نامه راهنمايي و رانندگي )+کتاب آزمون آيين نامه ي راهنمايي و رانندگي
قيمت اين محصول فقط و فقط 5500 تومان

برای اطلاعات بیشتر از این محصول کلیک کنید

آموزش و تهیه ته چین مرغ و بادمجان

آموزش و تهیه ته چین مرغ و بادمجان
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان,ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

مواد لازم ته چین مرغ و بادمجان :

 برنج چهار پیمانه (۶۴۰ گرم)
 بادمجان پوست کنده و حلقه شده پنج عدد (۵۵۰ گرم)
 نمک و روغن مایعبه میزان لازم
 سینه مرغ خرد شده۴۰۰ گرم
فلفل سیاه پودر شدهبه میزان لازم
زعفران حل شده۱/۴ پیمانه (۴۰ میلی‌لیتر)
تخم مرغدو عدد (۱۱۰ الی ۱۲۰ گرم)
ماست چکیده ترش۱ و ۱/۴پیمانه (۲۵۰ گرم)
کره یا روغن جامد ذوب شدهنصف پیمانه (۸۰ میلی‌لیتر)


طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان :
برنج را از هفت الی هشت ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کرده بادمجان‌ها را نیز به مدت یک ساعت در مقداری آب و نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس بادمجان ها را شسته و در آبکش ریخته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

یک طرف آنها را در روغن سرخ کرده، روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود. سینه مرغ را با نمک، فلفل و نیمی از زعفران مزه دار کرده و در روغن تفت می دهیم. در این فاصله، در قابلمه مناسبی آب را جوش آورده برنج خیس شده را داخل آن می ریزیم. در فاصله ای که برنج پخته می‌شود، تخم مرغ ها را با همزن دستی زده، با ماست، نمک، بقیه زعفران و نیمی از کره مخلوط می کنیم. مقداری از مایه را برای کف قابلمه کنار می گذاریم.

سپس برنج را در آبکش ریخته، نیمی از برنج را با مایه ته چین مخلوط می کنیم. کف و دیواره ظرف مناسبی را با روغن مایع چرب کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود. سپس از روی حرارت برداشته، از مایه ته چینی که کنار گذاشته بودیم، کف ظرف ریخته و بادمجان ها را طوری می چینیم که طرف سرخ نشده آن زیر باشد و روی آن یک ردیف مرغ قرار می دهیم.

دوباره مقداری از مایه ته چین ریخته، پس از آن بادمجان و مرغ را می گذاریم. روی آن را با مایه ته چین و برنج پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم. زمانی که بخار برنج بلند شد بقیه کره را با حرارت ملایم داغ کرده، روی آن می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم دم بکشد.

بخش نظرات مطلب

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • لینک ویژه سایت